На Хмельниччині двоє підлітків привʼязали до дерева дитину / фото ua.depositphotos.com

На Хмельниччині підліток разом із товаришем привʼязав до дерева маленьку дитину та знущався з хлопця. Справа потрапила до суду.

Як йдеться у матеріалах справи, 9 жовтня обвинувачений разом зі своїм другом зустріли двох молодших хлопців, які попросили у них спінінг, щоб порибалити. Підлітки змусили дітей піти з ними до лісу в бік села Лозичне на Хмельниччині. На місці одного з хлопців відпустили, а іншого – привʼязали до дерева.

Повідомляється, що дитину привʼязали до дерева ізоляційною стрічкою чорного кольору, після чого розстебнули джинси та помістили в спідню білизну жабу. Крім того, його побили листям кропиви. По звʼязаних руках дитини нанесли близько 20 ударів.

Відео дня

"Погрожували, що вбʼють його батьків, якщо він комусь розкаже про ці події, або знову його привʼяжуть і зроблять ще гірше. Він плакав, кричав, просив його відпустити, відчував сильний біль та приниження, але вони лише сміялися", – йдеться у матеріалах справи.

Загалом в лісі вони перебували близько 15-20 хвилин. У суді кривдник зізнався у скоєному та попросив вибачення у хлопця, над яким знущався. Його судили за статтею про катування та незаконне позбавлення волі людини. 

Суд визнав підлітка винним і призначив два роки позбавлення волі, але від відбування покарання звільнив, призначивши один рік іспитового терміну. Водночас про другого кривдника у вироку суду не йдеться. Відомо, що йому ще немає 16 років. Він також давав свідчення про інцидент.

Знущання над дітьми

На Львівщині школяр цькував онкохвору однокласницю. Від таких дій  постраждало психологічне здоров'я дитини. Маму кривдника оштрафували.

На Чернігівщині притягнули до відповідальності п’ятьох підлітків, їхніх батьків і керівництво навчального закладу через знущання над неповнолітньою дівчиною. Її тягали за волосся, ставили на коліна і погрожували розправою. 

Вас також можуть зацікавити новини: