Нападник зник з місця злочину на авто / фото mukachevo.net

У Житомирській області зловмисник поранив ножем 9 осіб, одна з них померла у лікарні.

Читайте такожУ СІЗО повісився чоловік, який поранивши ножем свого 2-річного сина

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Відео дня

За даними слідства, інцидент стався сьогодні вночі в кафе у смт Іршанськ.

За попередньою інформацією, між раніше судимим місцевим жителем і відвідувачем кафе виник конфлікт, причини та обставини якого встановлюються. Чоловіки вийшли з приміщення кафе, і нападник завдав ножового поранення потерпілому. Потім зловмисник поранив ножем ще 8 осіб, які намагалися його заспокоїти. Після скоєного нападник зник з місця події на автомобілі.

Всі постраждалі були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги. Один чоловік від отриманих ножових поранень помер в лікарні, семеро перебувають на лікуванні, одного виписали.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Хорошівське відділення поліції Коростишівського відділу поліції.

Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактами умисного вбивства та хуліганства із застосуванням холодної зброї, що призвело до загибелі однієї людини та поранення 8 осіб (ч. 1 ст. 115, ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). У Житомирській області оголошено план "Перехоплення".