В Малині зґвалтували собаку / скриншот

У Малині Житомирської області невідомий зґвалтував собаку. Тварина отримала серйозні травми та не може самостійно пересуватися.

Про це повідомляють зоозахисники UAnimals.

Місцеві жительки знайшли травмовану собаку. Тварина не могла самостійно пересуватися. Жінки відвезли тварину до ветеринара, який встановив, що її зґвалтували.

"Собака мала рвані рани в області поперекового відділу хребта та промежини. Вони були отримані  близько двох тижнів в результаті фізичної розправи. Через травми тварина не може пересуватися самостійно", - йдеться у повідомленні.

UAnimals звернулися до Національної поліції Житомирської області з заявою про вчинення кримінального злочину та вимогою невідкладно розпочати досудове розслідування.

Наразі собака, яку назвали Сарою, перебуває на лікуванні. Зоозахисники переказали на її реабілітацію 5000 гривень. Зазначається, що лікування та відновлення, на жаль, триватимуть довго.

"З жорстокості до тварин починається жорстокість до людей. Ми дуже хочемо, щоб той, хто вчинив так з Сарою, був покараний та відповів за свій нелюдський вчинок", - зазначають активісти.

Як повідомляв УНІАН, у Дніпрі військовий на АЗС розстріляв собаку. Його затримають і передадуть до військової служби правопорядку.

Вас також можуть зацікавити новини: