У поїзді "Укрзалізниці" помер пасажир/фото УНІАН

Чоловік, який впав з другої полиці та помер у поїзді Рахів-Київ, не був пристебнутий спеціальними ременями. Начальниця поїзда Світлана Костенко заявила, що такі ремені зазвичай просять для дітей, а дорослим вони не подобаються.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За словами Костенко, зазвичай пасажири просять ремені безпеки тільки для дітей, а дорослі пасажири скаржаться, що вони їм заважають.

Відео дня

"Сьогодні одного провідника у нас обматюкали. Мовляв, вони їм заважають. Хтось закидає їх наверх. Їх можуть попросити всі", - зазначила начальниця поїзда.

Читайте такожМолотив, як боксерську грушу: харків'янин жорстоко побивши дівчинку на очах у ровесників (відео)

Водночавс працівник дитячого табору Максим, який їхав в тому ж злощасному поїзді, розповів, що з ним їхав 10-річний хлопчик, якому не дали ремені безпеки, заявивши, що їх просто немає

"Я був у сусідньому вагоні. Ми десь о 06:40 мали прибути, а приблизно о 06:30 я прокинувся, бо поїзд зупинився у Фастові. Поцікавився, чому так довго стоїмо у Фастові. Виявилося, що там померла людина в сусідньому вагоні", - розповів чоловік.

У свою чергу колишній менеджер "Укрзалізниці" Олександр Рудоманов підкреслив, що пасажири обов'язково повинні використовувати ремені безпеки. Таке правило діє з 2019 року після того, як травмувалася дитина.

"Їх провідник має вішати перед початком рейсу. Якщо провідник їх не дає, то набираєте "гарячу лінію" та залишаєте повідомлення", - підсумував Рудоманов.

Нагадаємо, що в ніч на 12 червня пасажир поїзда № 358 " Рахів-Київ" впав з верхньої полиці, а вранці раптово помер. Причини смерті чоловіка з'ясовують.

Вас також можуть зацікавити новини: