Віталій Манасян опинився в епіцентрі скандалу / колаж УНІАН, фото УНІАН, facebook.com/shkil.maksim

Співробітник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталій Манасян опинився в епіцентрі скандалу.

Як повідомив український підприємець Максим Шкіль на своїй сторінці у Facebook, інцидент стався в київському ресторані "Гудвайн".

Підприємець заздалегідь замовив столик у столичному закладі, а коли прийшов туди, то виявилося, що його зайняв інший відвідувач. 

Відео дня

"Незважаючи на те, що стояв резерв, ми підійшли і ввічливо пояснили, що стіл заброньовано. На що матом почули - вы две дуры, здесь сидеть буду я. Після чого відвідувач резерв відкинув і сів за стіл", - переказує Шкіль слова адміністраторів.

А потім почалися погрози і красномовний опис перспективи, що може трапитися з тими, хто посмів потривожити "важливу персону".

"Після того, як з даним "гостем" ресторану переговорили, він почав розповідати, що не встане і окреслив перспективу, що зі мною буде. Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним, каже - вы даже не представляете, кто мы…Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла", - розповів підприємець про те, що трапилося. 

Максим Шкіль з'ясував, що зухвалим відвідувачем ресторану був Віталій Манасян, який працює в департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

"Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в Гудвайні та визначає перспективу нашого майбутнього, а для тих, хто не одразу поділяє його переконання, пояснює більш "літературною українською мовою з російським діалектом", - зазначив у соцмережі підприємець.

Співробітника департаменту Нацполіції звільнили після зухвалих погроз відвідувачу ресторану в Києві

Трохи згодом в телеграм-каналах з'явилася інформація, що міністр МВС Ігор Клименко за 2 години дав наказ звільнити цього співробітника.

Співробітника департаменту Нацполіції звільнили після зухвалих погроз відвідувачу ресторану в Києві

Що кажуть у поліції

Директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Мар'яна Рева повідомила кореспонденту УНІАН, що працівника департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталія Манасяна звільнено сьогодні, 21 квітня, за рішенням Національної поліції, оскільки це питання належить до компетенції саме Нацполіції, а не глави МВС.

"Призначення і звільнення співробітників департаменту стратегічних розслідувань - це компетенція Національної поліції України. Звичайно, міністр бачив те повідомлення, яке поширюється в засобах масової інформації. Зранку було проведене службове розслідування і за цією інформацією звільнено даного працівника", - повідомила Рева.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко відреагував на розстріл поліцейських у Гайсинському районі Вінницької області в ніч проти 20 квітня.

Міністр зазначив, що винних чекає покарання за всією суворістю закону.

"Неважливо, хто і в якому одязі... У якому стані і з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти і затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю закону", - сказав Клименко, побічно підтвердивши, що підозрювані можуть бути причетні до військової служби.

Вас також можуть зацікавити новини: