У центрі Дніпра вбили водія Land Cruiser 200 / фото Х_Днепр

У суботу, 24 квітня, в центрі Дніпра близько 15:00 невідомий в масці розстріляв людину з пістолета.

Як пише "Дніпро оперативний", на Соборній площі поруч з рестораном "Артист" напали на водія позашляховика "Land Cruiser 200".

Читайте такожНа Дніпропетровщині під завалом на шахті загинув гірник

Водій з дитиною-пасажиром рухалися в бік проспекту Яворницького. У цей момент до машини підбіг кілер і відкрив стрілянину. Чоловік вибіг з машини, але після кількох пострілів він впав, а кілер підбіг до нього і зробив контрольний постріл. Після чого вбивця зник з місця події, втікши в бік парку Шевченка.

Автомобіль проїхав без водія 20 метрів, після чого врізався в іншу машину і зупинився. Дитина вбитого не постраждала. Як пише "Інформатор Дніпро", дитину забрали, зараз вона в ресторані. 

Як розповіли "Страна" джерела в МВС, убитого звуть Анар Мамедов. Відомо, що у чоловіка були проблеми з виплатами аліментів.

Документи вбитого / фото Країна

На місці працює поліція. Ведеться пошук злочинця, який втік. Вулиця, де було скоєно вбивство, оточена.

Момент нападу і розстрілу потрапили на камеру відеоспостереження, відео якого опинилося в розпорядженні видання "Дніпро оперативний".

Слідчим відділом за даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 

"24 квітня о 14:42 до поліції надійшло повідомлення про те, що на пл. Соборна в м. Дніпро виникла стрілянина, в результаті якої поранено чоловіка. Виїздом на місце встановлено, що невідомий чоловік скоїв декілька пострілів в бік водія автомобіля "Toyota Land Cruiser", після чого з місця події втік. Від отриманих поранень потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні на сайті поліції Дніпропетровської області.

У центрі Дніпра кілер у масці вбив людину (фото, відео)

Вас так само можуть зацікавити новини