Голий неадекват зранку кидався на харків'ян / колаж УНІАН

В Харкові на Салтівському масиві сьогодні вранці стався незвичайний інцидент, про який повідомили місцеві Телеграм-канали

Про це пише "Труха".

"Бадьорий ранок понеділка на Салтівці. Зі слів очевидців, голий мужик спочатку нападав на школяра, потім на хлопця з рюкзаком. Перехрестя Героїв і Тракторобудівників", - йдеться в повідомленні.

На кадрах, знятих очевидцем, можна побачити, як неадекватний оголений чоловік посеред жвавого району кидається на людей. Ті у відповідь активно чинять опір і намагаються прогнати неадеквата.

Чим закінчився інцидент і чи вдалося затримати оголеного чоловіка - не уточнюється.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Харківській області троє поліцейських намагалися затримати повністю голого чоловіка, однак той відчайдушно чинив опір.

До цього киянин влаштував у Вінниці справжній дебош - матюкав патрульного Інспектора, погрожував йому насильством і показав статевий орган. Коли патрульні намагалися поспілкуватися з водієм, буйний пасажир став їм всіляко заважати, проявляти агресію і погрожувати. А у відповідь на вимоги поліцейського припинити протиправну поведінку хуліган приспустив труси і оголив геніталії.