У Києві жорстоко побили відвідувача супермаркету / Facebook, Юрій Солоха

В одному зі столичних супермаркетів Охорона брутально затримала і побила чоловіка, який прийшов купити молока. Охоронцям здалося, що він вкрав пачку вершкового масла.

Читайте такожНапівроздягнена пасажирка київського метро влаштувала танці з елементами тверка (відео)

Про це у Facebook розповів сам потерпілий - Юрій Солоха. Інцидент стався в Оболонському районі.

Відео дня

«17.10.2020 о 9:00 я зайшов купити молоко. Взяв молоко, підійшов на касу, оплатив і забрав здачу. Мене за спиною покликали фразою "молодий чоловіче" коли я повернувся до нього в цей момент ззаду підбігли ще троє людей і заламали мені руки і один з них зробив підсічку за ногу і штовхнули мене так, що я впав обличчям в підлогу. Один з цих людей присів біля мене з лівого боку і поклав мою ліву руку долонькою вгору собі на коліно із загрозою зламати руку, якщо я буду чинити опір", - повідомив чоловік.

Потерпілому показали бейджик охорони супермаркету, і заявили, що він вкрав вершкове масло фірми «Ферма».

"Я сказав, що нічого не брав. Вони мені сказали що у них є відео як я це роблю. Після цих слів мене підняли і роблять ще два удари в грудну клітку і запитують Ти брав? І ведуть в кімнату "охорони", де роблять ще два удари в обличчя з ліктя, але там вже мені пощастило прикритися рукою. Я і кажу що це помилка, що цього не може бути. А вони кажуть що зараз знайдемо відео і все побачиш", - продовжив Юрій.

Чоловікові показали відео, де він нібито скоює крадіжку. Однак він попросив охоронців подивитися запис в уповільненому режимі. Як з'ясувалося, вони допустили помилку.

Після походу в маркет чоловікові довелося звернутися в швидку допомогу.

"Тепер ходжу з хворим носом, синцем над оком, розбитою бровою з гематомою і розсіченою губою. Ще більше дісталося лівій руці, в ліктьовій частині яку виламували через коліно", - пояснив він.

Facebook

Як повідомляє ТСН, в Оболонському управлінні поліції підтвердили факт побиття чоловіка охоронцями супермаркету і додали, що відкрили кримінальне провадження.

"Охоронці супермаркету затримали чоловіка, тому що їм здалося, що він схожий на підозрюваного, який нещодавно скоїв крадіжку. Вони його затримали, застосувавши силу, а коли в кімнаті охорони подивилися відео, зрозуміли, що це різні люди, і відпустили його. Чоловік прийшов в поліцію і написав заяву про побиття. Поліція відкрила провадження за статтею 125 КК України - це легкі тілесні ушкодження ", - розповіла прес-офіцер Оболонського управління поліції Києва Діана Шутько.

Більше новин по темі