За легендою навчань, до рук "терористів" потрапив посол Держави Ізраїль та віряни / фото СБУ

Служба безпеки України та посольство Ізраїлю провели тактико-спеціальні навчання у Печерському районі Києва на базі Хоральної синагоги Бродського.

Учасники навчань відпрацювали механізм звільнення "заручників", яких умовні "терористи" захопили у синагозі, повідомляється на сторінці СБУ у Facebook.

Зокрема, за легендою навчань, до рук "терористів" потрапив Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль та віряни, які були у приміщенні.

Відео дня

"Залучені підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в екстремальних умовах. У межах антитерористичної операції спецпризначенці ЦСО "А" СБУ звільнили всіх "заручників" та затримали умовних "терористів", - розповіли в СБУ.

Читайте такожСБУ показала, як знешкодила "терористів" у київському метро (фото, відео)Участь у тренуваннях брали підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії та органів державної виконавчої влади.

"Представники штабу Антитерористичного центру СБУ відзначили високий рівень злагодженості та ефективності дій всіх суб’єктів боротьби з тероризмом міста Києва. Іноземні партнери з Держави Ізраїль подякували всім учасникам антитерористичних навчань за співпрацю у безпекових питаннях", - додали у Службі.

Вас також можуть зацікавити новини: