У Криму "суддя" влаштував ДТП і штовхав "поліцейських" / скріншот

У місті Ялта, яке знаходиться в захопленому Росією Криму, чоловік влаштував ДТП, а потім говорив "поліцейським", що працює "суддею", почав їх штовхати й хапав за форму.

Чоловік врізався в авто Porsche, яке стояло на вул. Рузвельта, повідомив Telegram-канал 112 і показав відео, на якому зазнято конфлікт між водієм-порушником та "правоохоронцями".

Читайте такожУ Криму горе-мати після ДТП "атакувала" медиківЗа його даними, за кермом машини, яка в'їхала в Porsche, перебував 62-річний суддя Центрального районного суду Сімферополя Юрій Гулевич.

На відео з місця події видно, що "суддя" ледь тримався на ногах.

За попередніми відомостями, він перебував у стані сп'яніння.

Як в Ялті після ДТП "суддя" спілкувався з "поліцейськими": 

"Суддя": "Я вам показую, що я суддя Центрального районного суду міста Сімферополя (показав посвідчення – Ред.). Ви бачили?";

"Поліцейський": "І що?";

"Суддя": Стояти! (Почав штовхати правоохоронців – Ред.);

"Поліцейські": "Тихо, заспокойся...".

Потім зловмисник хапав "правоохоронців" за форму.

Нагадаємо, увечері 15 листопада в Криму на території селища міського типу Миколаївка Сімферопольського району чоловік на авто Chevrolet врізався в будівлю так званої "селищної ради", ніхто не постраждав.

Водій іномарки не мав при собі прав і не захотів проходити тест на наявність алкоголю в крові.

Довідка УНІАН. Росія незаконно анексувала український Крим навесні 2014 року. Низка країн Заходу не визнали півострів "російським" і покарали РФ за агресію проти України – запровадили санкції.

Вас можуть зацікавити такі новини: