У Севастополі продавчиня, озброєна ножем, напала на посіпак окупантів / ілюстративне фото tvk.tv

У місті Севастополь, розташованому в захопленому Росією Криму, продавчиня зі стихійного ринку напала з ножем на посіпак окупантів – так званих "співробітників поліції", і тепер їй загрожує довічне позбавлення волі.

Інцидент в Криму трапився на проспекті Жовтневої Революції, зловмисниці 48 років, і вона торгувала овочами, повідомив Telegram-канал "Mash на волне".

"Двоє дільничних прогулювалися проспектом..., коли помітили 48-річну продавчиню овочів. Вони натякнули їй, що така діяльність незаконна. Але жінка сприйняла репліку в багнети: дістала ніж та побігла на "полісменів", – наголошується у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Сімферополі біля будівлі ФСБ РФ затримали 40 осіб (відео)

За даними каналу, жінку затримали "правоохоронці", відвезли в так званий "відділ поліції" й почали перевірку.

На підконтрольній РФ території діє російський Кримінальний кодекс. За посягання на життя співробітника правоохоронного органу (ст. 317) загрожує, зокрема, довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, на початку вересня стало відомо, що в Криму "патрульні" зупинили машину, за кермом якої був п'яний житель Москви. Москвич ображав пособників окупантів й намагався втекти.

На місці злочину була гола туристка з Москви, колишня дружина порушника. "Правоохоронці" стверджували, що москвичка здавалася п'яною, сварилася і кілька разів вдарила одного з "патрульних".