Потерпілу доставили в лікарню / фото dnepr24.com.ua

В Одесі у відділі поліції чоловік вдарив кулаком в обличчя жінку-правоохоронця.

Як повідомили УНІАН в поліції Одеси, інцидент стався вчора у відділі поліції №2 Одеського районного управління №1, розташованого в центрі міста – на вулиці Грецькій.

За даними джерела, чоловік увійшов до будівлі відділу і присів на лавку для відвідувачів.

Відео дня

"Потім він раптово схопився і щосили вдарив кулаком в обличчя 25-річну жінку-постового, яка в цей час була на службі", - розповіли в поліції, уточнивши, що потерпіла перебувала в коридорі – сиділа за столом біля виходу з приміщення.

Читайте такожУ Чернігові на переході на смерть збили майора поліції (фото)Після цього зловмисник зник, а потерпілу, яка отримала закриту черепно-мозкову травму, доставили до медичного закладу.

Відзначається, що правоохоронці знайшли і затримали підозрюваного – 31-річного бездомного, який відмовився пояснити мотиви свого вчинку.

Йому повідомлено про підозру за частиною 2 ст. 345 КК України (умисне нанесення працівнику правоохоронного органу або його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Він поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Вас також можуть зацікавити новини