Адміністрував Telegram-канал із забороненим контентом 14-річний школяр / колаж УНІАН, фото Нацполіції

Правоохоронці викрили 14-річного киянина, який адміністрував Telegram-канал із забороненим контентом, в тому числі й порнографічного характеру, і за видалення публікацій вимагав гроші. 

Як інформує поліція Черкаської області, до правоохоронців надійшло повідомлення від батьків про те, що в одному з Telegram-каналів розповсюджені фотографії їхніх дітей та інша особиста інформація, в тому числі й порнографічного характеру. Після публікування таких дописів з дітей зловмисник вимагав гроші за їх видалення.

Кіберполіцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 14-річний школяр з Києва.

Відео дня

За місцем проживання підлітка правоохоронці провели обшук. Слідчі вилучили мобільний телефон, з якого здійснювалося адміністрування Telegram-канал та інші речові докази, які підтверджують факт вчиненого правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України.

Вирок жителю Полтавщини за розбещення неповнолітнього

Торік жителя Полтавщини засудили до 14 років тюрми за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком.

Відвідуючи родичів дитини, він часто залишався доглядати за нею. Користуючись відсутністю сторонніх осіб, чоловік упродовж декількох років розбещував та ґвалтував малолітнього. На момент початку вчинення протиправних дій хлопчику було 6 років.

Також він примушував дитину до участі в створенні фото і відео порнографічного характеру, які в подальшому зберігав. 

Вас також можуть зацікавити новини: