У Херсонській області на ворожій міні підірвалася машина, є жертва / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

У Херсонській області чоловік підірвався на вибухівці і дістав тяжкі травми, лікарі борються за його життя.

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Херсонської обласної військової адміністрації. "Поблизу Тягинки на вибухівці, залишеній росіянами, підірвався мирний житель. 64-річний чоловік натрапив на вибухонебезпечний предмет у кар'єрі, що знаходиться за селом", - зазначили у ОВА.

Через детонацію вибухівки чоловік дістав тяжкі травми. "З опіками та пораненнями обличчя, рук і ніг чоловіка шпиталізували до найближчого медзакладу. Нині лікарі борються за його життя", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Унаслідок підриву на ворожій міні в Херсонській області загинув чоловік. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Херсонської обласної військової адміністрації.

"Уточнення! Автівка з двома цивільними натрапила на російську міну в кар'єрі поблизу Тягинки. На жаль, один чоловік загинув, другий - дістав тяжкі травми", - зауважили у ОВА.

Ситуація у Херсонській області - сьогодні це варто знати

Українські воїни прогнали російських загарбників з правобережної частини Херсонської області на лівобережну. Вже не раз повідомлялося, що вороги під час відступу мінують територію та різні об’єкти.

У Херсонській області через загарбників не раз лунали вибухи. Зокрема, на початку березня стало відомо, що у селі Зелений Гай на вибухівці, залишеній ворогами, підірвався трактор, загинула особа, а ще одна - отримала поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: