До аварії Ліза Дусик активно вела сторінку в Instagram / фото instagram.com/lisa.dss_

16-річну харків'янку Єлизавету Дусик, яку її мати називає знайомою Миколи Харківського, винного в нещодавній смертельній ДТП, взяли під охорону через погрози, що почали її надходити.

Про це повідомили у Telegram-каналі "Харків 1654".

Дівчина поки що є єдиною з трьох пасажирів нещасливого Infiniti, яка прийшла до тями після ДТП - 19-річні Валерій Карякін і Михайло Баранов залишаються непритомними.

Відео дня

Дусик, яка стала першим свідком у справі про ДТП, на перехресті Одеської та Гагаріна, поскаржилася на "погрози фізичної розправи за її свідчення".

При цьому вона не вказала, від кого саме надходять небезпечні повідомлення. У зв'язку з цим активісти "Hunters" і "Нацкорпусу" забезпечили їй охорону.

Смертельна ДТП у Харкові

26 жовтня 16-річний Микола Харківський на великій швидкості спробував перетнути перехрестя проспекту Гагаріна і вулиці Одеської на червоний сигнал світлофора на машині Infiniti і зіткнувся з Chevrolet Aveo - від удару її 58-річний водій помер на місці, а троє пасажирів Infiniti з важкими травмами потрапили до лікарні.

Читайте такожСпливло відео з "мажором" з ДТП у Харкові: пив горілку і подарував другу пістолетЗа даними поліції, він перебував на умовному терміні покарання за завдання умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч.1 ст. 122 КК України), а у вересні цього року на нього були складені протоколи про адміністративні правопорушення (водіння автомобілем без посвідчення водія і перевищення допустимої швидкості).

27 жовтня Харківському повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України). Йому загрожує до 8 років в'язниці

28 жовтня Київський райсуд Харкова обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу.