Речі терориста / фото МВС

Після затримання у луцького терориста вилучено вогнепальну зброю та гранати.

Про це повідомляє МВС на своїй сторінці у Facebook.

Також там розповіли, що жодної іншої вибухівки, яка закладена в інших місцях, про що говорив терорист, немає.

Відео дня

«У затриманого дійсно був функціонуючий пістолет, автомат і граната бойова. Загроза була. Все у минулому», - сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці на Театральній площі в центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус приміського сполучення «Берестечко - Краснилівка» з близько 20 пасажирами. Він повідомив, що автобус замінований та у нього при собі є автоматична зброя та велика кількість вибухівки.

В області було введено оперативний план «Заручник», СБУ введений план «Бумеранг». Зі зловмисником велися переговори. Центр Луцька був перекритий поліцією.

Відомо, що чоловік, який висловлював обурення «існуючою системою в Україні», відмовлявся виходити й відпускати людей, а також відкрив стрілянину в бік правоохоронців. Потім викинув з автобуса гранату, яка не здетонувала.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив у Facebook, що підозрюваний в захопленні автобуса із заручниками у Луцьку - 45-річний двічі судимий громадянин України Максим Кривош.

Станом на 22:10 всі заручники з автобуса, захопленого сьогодні вранці в центрі Луцька, вільні. Терориста Максима Кривоша затримано.