Працівники Полку патрульної служби Харківського міського управління ГУМВС України в Харківській області екіпіровані аптечками для надання першої медичної допомоги.

Про це повідомили кореспонденту УНІАН у Центрі зв’язків із громадськістю ГУМВС України в Харківській області.

У ЦЗГ зазначають, що через на аномальну спеку та часті випадки загострення хронічних захворювань, серцевих нападів, теплових та сонячних ударів у мешканців і гостей Харкова, працівники Полку патрульної служби відтепер зобов’язані за потреби надавати кваліфіковану медичну допомогу на вулицях міста.

Відео дня

Кожен наряд ППС зобов’язаний мати при собі аптечку, укомплектовану найнеобхіднішими медичними препаратами: валідолом, аспірином, нашатирним спиртом, перекисом водню тощо.

Крім цього, підкреслюють у ЦЗГ, із працівниками міліції для поліпшення їх кваліфікованості постійно проводяться заняття з медичної підготовки.

За словами начальника Харківського обласного центру гідрометеорології Валентини АНДРІЄНКО, середня температура серпня у Харкові перевищує норму на 10 градусів. Протягом найближчих 10 днів у Харкові синоптики не прогнозують значного зниження температури та великих опадів.