Київ. 16 лютого. УНІАН. Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Владислав Забарський вважає, що Тимошенко відмовляється здавати кров навіть іноземним лікарям тому, що їй є що приховувати. Про це політик сказав «Главкому» у четвер, 16 лютого.

«Мене здивувало, що Тимошенко навідріз відмовилася здавати кров навіть іноземним лікарям, яких вона так звала і чекала. Що можуть сказати лікарі без аналізу крові, адже це перше, що вони роблять для встановлення діагнозу? Їх висновки можуть будуватися тільки на припущеннях », - заявив політик.

Владислав Забарський також констатував, що в іноземних медиків було все необхідне обладнання. «Тим, більше, що німці свято шанують лікарську таємницю, навіть результат обстеження запечатали в конверт», - підкреслив він.

Відео дня

«Я не хочу придумувати, що лікарі можуть знайти в крові Тимошенко. Багато хто вже робили припущення і нафантазували. Але не може не викликати обурення сам факт, що екс-прем`єр боїться це робити. Адже якщо людині погано, вона здасть будь-який аналіз заради встановлення правильного діагнозу та ефективного лікування. Це якщо болить. А якщо не болить - тоді можна маніпулювати громадською думкою, кликати лікарів-за кордону і при цьому відмовлятися їх приймати. А коли зарубіжні фахівці, нарешті, приступають до огляду Тимошенко - вона не здає їм кров. Напрошується питання: якщо тобі так погано, як ти кажеш, чому ти не хочеш допомогти собі сама?» - зазначив депутат.

Він висловив думку, що хвороба Тимошенко - це спеціальна «помаранчева хвороба».

«Ющенко не здає кров, оскільки боїться, що в ній нічого не знайдуть, а Тимошенко, навпаки, боїться, що знайдуть не те, що вона хоче», - переконаний Владислав Забарський.

«Я розумію, що Тимошенко - великий фахівець лікувати себе і оточуючих від неіснуючих хвороб. Коли вона була прем`єром, то «лікувала» всю країну від «свинячого грипу», витратила мільйони на таблетки «Таміфлю», які виявилися мало кому потрібні, але дехто на них добре заробив. У «Таміфлю» вийшов термін придатності, і тепер їх треба утилізувати за окрему плату», - підсумував політик.