Кадр зі скасованої гри по фільму «Людина-павук 4» / wayne_dalton.artstation.com

Днями блогери з youtube-каналу Hard4Games повідомили, що знайшли прототип незавершеної гри за мотивами скасованого фільму Сема Реймі «Людина-павук 4». Невідомо для яких платформ розроблялася гра, але знайшли її на розробницькій версії консолі Nintendo Wii.

У прототипі блогери виявили кілька незавершених локацій, одну місію і декілька моделей ворогів. Також судячи з відео, розробники гри встигли реалізувати механіку переміщення персонажа на павутині і бойову систему. Крім того, в ігровому меню вдалося відшукати натяки на головних антагоністів як гри, так і четвертого фільму від Сема Реймі: Носорога і Стерв'ятника.

Геймплей скасованої гри Spider-man 4

Нагадаємо, третя частина оригінальної серії «Людина-павук» з Тобі Магуайєром від режисера Сема Реймі вийшла у 2007 році. Студія Sony Pictures не планувала завершувати франшизу. І до виробництва готувався четвертий фільм з тими ж головними акторами. Було навіть написано кілька сценаріїв. Проте у 2010 році Sony Pictures оголосили про те, що режисер Сем Реймі пішов з проекту. Виробництво стрічки було вирішено зупинити і перезапустити франшизу. Таким чином, у 2012 році вийшов ребут «Нова Людина-павук» з Ендрю Гарфилдом у головній ролі.