Завтра на заході України сніжитиме / фото УНІАН

У четвер, 6 квітня в Україні знову сніжитиме, а на півдні очікується різке та сильне похолодання. Про негоду попереджає синоптик Наталка Діденко.

"У західних областях циклон на ім'я Norbert зумовить вчергове складну погоду - сніг, мокрий сніг, сильний північно-західний вітер, місцями налипання мокрого снігу, ну, а якщо сніг та рвучкий вітер - то й хуртовина", - розказала синоптик.

За її даними, на півночі, сході та в південній частині України завтра місцями очікується дощ. У центральних областях ймовірність опадів найменша, лише на Вінниччині пройде дощ, місцями - з мокрим снігом.

Відео дня

У більшості областей, окрім східних, можливі штормові пориви вітру до 15-20 м/с, застерегла синоптик.

Температура повітря, за її даними, найвищою й далі буде в східній частині України, +12...+16 градусів. У північних областях, у більшості центральних очікується +10...+13 градусів, лише Вінниччина вирізнятиметься холоднішою погодою, вдень +6...+9 градусів. Холодним осередком в Україні залишаються західні області, там завтра лише +1...+6 градусів.

"Нетрадиційно гухне вниз температура на півдні, завтра там якісь кволі +8...+11 градусів. На півдні!" - зауважила синоптик.

У Києві, за даними Наталки Діденко, 6 квітня передбачається дощ, рвучкий некомфортний вітер та близько +10 градусів.

Коли в Україну прийде справжнє літнє тепло?

За словами народного синоптика Станіслава Щедріна, найближчими днями в Україні не варто чекати підвищення температури. Погода буде відносно прохолодною та вологою.

Потепління, за його прогнозом, прийде після Великодня, від 15-16 квітня.

Вас також можуть зацікавити новини: