Погода на тиждень / фото УНІАН

У найближчий тиждень погода в Україні буде мінливою. Очікуються дощі та коливання температури. Однак ці коливання будуть невеликими і в цілому остання декада жовтня буде відносно теплою.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, тиждень в Україні почнеться з теплої і практично сухої погоди. Сьогодні, 24 жовтня, дощі можуть покрапати лише в Сумській, Полтавській та Луганській областях. Температура в більшості областей буде в межах +14°...+19°, на півночі та сході прохолодніше, +12°...+14°.

Відео дня
Погода в Україні 24 жовтня / фото УНІАН

У вівторок, 25 жовтня, в Україну нагрянуть дощі. Опади очікуються скрізь, крім південного сходу, а також Харківської, Полтавської та Сумської областей. Температура трохи знизиться. У більшості областей буде +14°...+17°, на півдні повітря прогріється до +16°...+19°, а на півночі і сході буде +12°...+14°.

Погода в Україні 25 жовтня / фото УНІАН

У середу, 26 жовтня, дощі в Україні продовжаться. У цей день невеликі опади очікуються скрізь, крім деяких південних областей. На заході і в більшості центральних областей буде +14°...+16°, на півдні - до +19°, а на сході та півночі України стовпчики термометрів покажуть +11°...+14°.

Погода в Укарині 26 жовтня / фото УНІАН

В середині тижня, 27 жовтня, дощі ослабнуть і їх стане менше. Суха погода в цей день очікується в більшості західних і південних областей. Сонця стане більше, однак на температуру це майже ніяк не вплине.

Погода в Україні 27 жовтня / фото УНІАН

Перед вихідними погода в Україні стабілізується. Дощі припиняться, а температура по всій країні встановиться в межах +12°...+17°, лише на крайньому сході буде до +11°.

Погода в Україні 28 жовтня / фото УНІАН

В останні вихідні жовтня українців чекає суха, але прохолодна погода. Так, до кінця тижня на сході та півночі стовпчики термометрів покажуть лиже +11°...+ 12°, до +13° буде в центральних областях. У більшості південних областей буде +13°...+14° і лише на заході України повітря прогріється до +14°...+16°.

Погода в Україні 29 жовтня / фото УНІАН
Погода в Україні 30 жовтня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: