Погода на вихідні / фото Pixabay

На вихідних, 17 і 18 грудня, погода в Україні буде нестабільною та з різкими перепадами температури. Так, в суботу очікується потепління з дощами, снігом і мокрим снігом. Наприклад, на півдні і в Криму стовпчики термометрів покажуть +11°...+18°. А в неділю різко похолоднішає. Вночі в деяких областях вдарять морози до -9°...-12°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -1°, вдень +2°, дощ. У неділю вночі очікується -8°, а вдень -2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Львові в суботу вночі -6°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю вночі -9°, вдень -7°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі -7°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі -12°, вдень -7°.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. Температура повітря +1°...+5°. У неділю температура буде +3°...+8, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -2°, вдень +4°, дощ зі снігом. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -7°...-3°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +1°, вдень +9°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть -4°...+9°, похмуро, суцільна хмарність.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3°, вдень +11°, дощ. У неділю температура становитиме -4°...+10°, похмуро, суцільна хмарність.

У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +10°...+18°. У неділю - невелика хмарність, 0°...+13°.

На жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +4°, вдень +9°, дощ. У неділю вночі очікується +6°, вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +2, вдень +9°, невеликий дощ. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +8°, вдень +3°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +8°, злива. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +7°, вдень +5°.

Погода в Україні 17 грудня / фото УНІАН
Погода в Україні 18 грудня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, сніг, температура вночі +4°, вдень до -2°. У неділю вночі температура складе -4°, вдень стовпчики термометрів покажуть -5°, ясно і безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +1°, вдень -3°, сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме -7°...-4°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до -3°, сніг. У неділю - хмарно з проясненнями, температура -8°...-5°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +0°, сніг з дощем. У неділю - практично безхмарно, -6°...-3°.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +10°, вдень +13°. У неділю - ясно і безхмарно, температура 0°...+3°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +10°. У неділю - похмуро, температура +7°...+11°.

Вас також можуть зацікавити новини: