На вихідних в Україну прийдуть дощі / фото Reuters

У найближчі вихідні, 25 і 26 березня, погода в Україні почне змінюватися. У суботу на заході та півночі почнуться дощі, які в неділю поширяться на більшість областей. Сухо буде лише на сході. Місцями опади очікуються сильними та в супроводі гроз. Разом з дощами почнеться і поступове зниження температури. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +11°, вдень +17°. У неділю вночі очікується +9°, а вдень +13°, невелика хмарність і легкий дощ.

У Львові в суботу вночі +8°, вдень +12°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю вночі +5°, вдень +12°, невелика хмарність, легкий дощ.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +9°, вдень +13°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю - невелика хмарність, вночі +6°, вдень +12°, гроза.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +9°...+18°. У неділю температура буде +8°...+14°, невелика хмарність, легкий дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +6°, вдень +12°. У неділю-невелика хмарність, +7°...+13°, сильний дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе +9°, вдень +16°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть +7°...+13°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +8°, вдень +16°. У неділю температура становитиме +7°...+12°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, +5°...+16°. У неділю - невелика хмарність, +4°...+15°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +6°, вдень +11°. У неділю вночі очікується +4°, вдень +13°, практично безхмарно.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +6°, вдень +19°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +5°, вдень +19°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +6°, вдень +19°. У неділю - невелика хмарність, температура становитиме +5°, вдень +18°.

25 березня на заході та півночі України дощитиме / фото УНІАН
26 березня дощі накриють більшість областей України / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, температура вночі +7°, вдень до +10°, злива. У неділю вночі температура складе +3°, вдень стовпчики термометрів покажуть +10°, ясно і безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі +10°, вдень +12°, злива. У неділю - невелика хмарність, легкий дощ. Температура становитиме +6° вночі та вдень +13°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +12°, злива. У неділю - невелика хмарність, легкий дощ, температура +6°...+12°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +10°, дощ. У неділю - похмуро, невеликий дощ, +4°...+11°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі +7°, вдень +12°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, температура +7°...+14°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура +6°...+11°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +5°...+13°.

Вас також можуть зацікавити новини: