20 квітня місцями в Україні пройдуть дощі / фото Myléne / Pixabay

У суботу, 20 квітня, по всій Україні стане на кілька градусів тепліше. Місцями пройдуть дощі. Опади, в основному, сконцентруються на півдні країни. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході очікується переважно суха погода з невеликою хмарністю. Тут вдень потеплішає до +13°...+15°.

До +13°...+16° температура підвищиться і на півночі України. У Житомирській області ймовірні невеликі дощі. Очікується невелика хмарність.

Відео дня

На жителів сходу України сьогодні чекає найтепліша погода. Тут повітря прогріється до +17°...+22°, буде сухо. Очікується мінлива хмарність.

У центральній частині України буде хмарно з проясненнями, місцями - похмуро. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть +14°...+18°, на Дніпропетровщині пройдуть дощі.

Переважно похмуро сьогодні буде на півдні України. Тут повсюдно пройдуть дощі, а стовпчики термометрів покажуть від +14° до +20°.

20 квітня в Україні стане трохи тепліше / фото УНІАН

Прикмети погоди 20 квітня

Міцний мороз і сонце цього дня віщують гарний урожай хліба та гречки. На сході сонце багряного кольору - до настання негоди. Якщо грім гримить, а дощу немає, то погода скоро зіпсується, а якщо грім гримить і йде злива, то погода скоро покращиться.

Вас також можуть зацікавити новини: