До кінця тижня в Україні буде тепло / фото Peggy Voigt / Pixabay

Найближчий тиждень в Україні буде теплим і сухим. Ночами місцями ще будуть невеликі морози, а вдень по всій країні очікується впевнений плюс. Найтепліша погода чекає на жителів півдня і заходу країни, де стовпчики термометрів покажуть +10°...+15°, а на Закарпатті взагалі очікується до +19°. Про це свідчить прогноз Погода УНІАН.

26 лютого і в наступні дні в Україні спостерігатимуться температурні контрасти: найтепліше буде на заході і півдні, а більш свіжа погода чекає на жителів сходу. Так, у понеділок очікується від +4°...+6° на сході до +11°...+14° на заході. У Закарпатській області повітря прогріється до +17°.

26 лютого в Україні будуть температурні контрасти / фото УНІАН

У вівторок, 27 лютого, сонця в Україні побільшає, а температура суттєво не зміниться. Лише на заході стане ще трохи тепліше, +11°...+15°, а на Закарпатті - до +19°.

Відео дня
27 лютого в Україні буде до + 19° / фото УНІАН

28 лютого в Україні буде сухо і трохи хмарно. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +4°...+7° на лівобережжі, до +10°...+15° на заході. У Закарпатській області знову буде найтепліше, до +17°.

28 лютого в Україні буде сухо і трохи хмарно / фото УНІАН

Лютий розпрощається з українцями впевненим теплом. У багатьох областях термометри покажуть +10°...+14°, на сході і в центральній частині буде +6°...+9°, а на Закарпатті повітря прогріється до аномальних для лютого +19°. Без опадів.

Кінець лютого в Україні буде теплим / фото УНІАН

Початок березня в Україні також буде дуже теплим. Температурні контрасти трохи згладяться. По всій країні буде +6°...+13°, на Закарпатті - до +18°.

1 березня в Україні буде тепло і сухо / фото УНІАН

Перші весняні вихідні в Україні будуть теплими, сухими і сонячними. Практично по всій країні очікується ясна погода. Температура трохи знизиться. У більшості областей буде від +4° до +10°, місцями на заході повітря прогріється до +12°...+13°, на Закарпатті - до +16°.

Вихідні в Україні будуть сонячними / фото УНІАН
Наприкінці тижня, 3 березня, температура в Україні трохи знизиться, але все одно буде тепло / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: