Сьогодні в Україні дощитиме / фото Lucent_Designs_dinoson20, Pixabay

У суботу, 11 березня, погода в Україні буде похмурою і дощовою. По всій країні очікуються опади, місцями - сильні, а на крайньому заході - у супроводі мокрого снігу. Температура в більшості областей ще буде високою, +11°...+15°, але в північній частині буде свіжіше, +7°...+9°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України тепло розподілиться нерівномірно. У Волинській, Рівненській та Львівській областях стовпчики термометрів покажуть +7°...+ 8°, у Чернівцях повітря прогріється аж до +15°, а на решті буде +9°...+11°. Повсюдно очікуються дощі, місцями сильні, а у Львівській області при сниженні температури ймовірний мокрий сніг.

На півночі України стовпчики термометрів покажуть +7°...+10°. Найтепліше буде в районі Житомира, а найхолодніше - в Чернігівській області. Тут також очікується похмура і дощова погода.

Відео дня

На жителів cходу України чекають температурні контрасти. У Харківській області термометри покажуть +9°, а в Луганській і Донецькій областях повітря прогріється до +14°...+15°. Повсюдно очікуються сильні дощі.

У центральній частині України сьогодні, як і скрізь, буде похмуро і дощитиме. Температура коливатиметься в межах +9°...+12°.

На півдні України сонце буде пробиватися крізь хмари тільки в Криму, на решті території - похмуро. Температура протягом дня буде +11°...+12°, на півострові стовпчики термометрів піднімуться до +15°. Тут також очікуються дощі та зливи.

11 березня в Україні буде багато опадів / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: