Сьогодні у Львові буде вітряно та сніжно / фото УНІАН

На сьогодні, 23 січня, у Львові та Львівській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

"23 січня місцями пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця", - попереджають синоптики. 

Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
Сьогодні у Львові очікуються сильні пориви вітру / Львівський регіональний центр з гідрометеорології
Сьогодні у Львові буде слизько через ожеледицю на дорогах / Львівський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Львові та Львівській області - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків, 23 січня вдень очікуються невеликий дощ та мокрий сніг. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах зберігатиметься ожеледиця. Вітер південно-західного напрямку, 9-14 м/с, місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вдень 0°...+5°.

Синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах. За їх даними, атмосферний тиск падатиме, а відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Погода на Львівщині - прогноз на найближчі дні

Найближчі 5 днів, за даними синоптиків, погоду Львівщини визначатимуть вологі повітряні маси.

"Очікуємо опади у вигляді дощу та мокрого снігу від невеликих до помірних (в середу вдень місцями по області ймовірність значних)", - повідомляють у Львівському гідрометцентрі.

По області впродовж цих днів мінімальні температури опускатимуться до -6°, а вдень прогнозується до +6°. З небезпечних явищ: зберігатимуться пориви вітру та ожеледиця на дорогах.

Погода на Львівщині найближчими днями буде с невеликим "плюсом" / фото Львівський регіональний центр з гідрометеорології

Вас також можуть зацікавити новини: