Синоптики попереджають про погіршення погоди на Закарпатті / фото УНІАН

У Закарпатській області на два дні поспіль оголосили штормове попередження. Погода почне погіршуватися вже сьогодні. Про це повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.

"У другій половині дня  30 листопада та протягом доби 1 грудня по області очікуються значний мокрий сніг та сніг, вдень 1 грудня на низинній та передгірній частині території з переходом в дощ", - йдеться у попередженні.

Також синоптики прогнозують на дорогах ожеледицю, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, а на високогір'ї - паморозь.

Відео дня

Через негоду на Закарпатті оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Штормове попередження по Україні - прогноз на сьогодні

На сьогодні, 30 листопада, у більшості областей України також оголошено І рівень небезпечності. Синоптики Українського гідромоетцентру попереджають про ожеледицю на дорогах у західних, північних та більшості центральних областей, а також на Харківщині.

Синоптичні прогнози показують, що сьогодні в Україні очікується хмарна погода з періодичними проясненнями.

Опадів не передбачається, за винятком помірного мокрого снігу вдень на Закарпатті та Прикарпатті, а також налипання мокрого снігу та ожеледиця.

На дорогах західних, північних, більшості центральних та Харківської областей очікується ожеледиця.

Вітер буде західний та південно-західний і досягатиме швидкості 7-12 м/с, але з поривами до 15-20 м/с в Карпатах.

Температура повітря вдень у більшості областей коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла, на півдні очікується підвищення температури до 1-6° тепла, а в Криму термометри покажуть 4-9°.

Вас також можуть зацікавити новини: