Сьогодні частина України заллють дощі зі снігом / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 12 грудня, в Україні трохи похолодає. Тепло до +8°...+10° ще затримається в деяких областях на півдні, а в Криму повітря прогріється до +14°. Однак у більшості областей буде до +5°. Опади у вигляді снігу і дощів накриють сьогодні захід і південний схід країни.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У західних областях сьогодні буде похмуро. Температура складе 0°...+3°. Повсюдно пройдуть дощі, місцями - мокрий сніг, у Львівській області - просто сніг.

Відео дня

Опади сьогодні торкнуться і північ України. Тут дощі очікуються в Житомирській області. На решті території - сухо і переважно похмуро. Температура протягом дня становитиме +2°...+7°.

Читайте такожКінець грудня здівує: синоптики спрогнозували погоду на найближчі тижні

Похолодає сьогодні й в центральних областях. Тут протягом дня повітря прогріється до +3°...+7°. У Вінницькій області очікуються дощі, на решті території буде сухо, але похмуро.

Жителів східних областей сьогодні чекає температура на рівні +2°...+3°. Буде хмарно, але без опадів.

На півдні України - традиційно найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +6°...+10°, в Криму - до +14°. У Миколаївській та Одеській областях - дощі.

Погода в Україні 12 грудня / фото УНІАН

Нагадаємо, згідно з прогнозом синоптика Наталки Діденко, на вихідних в Україну прийде справжнє весняне тепло. Місцями на півдні стовпчики термометрів піднімуться до +15°, а в Криму - ще вище.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: