У Києві очікуються дощі / фото УНІАН

У Києві найближчими днями очікується зміна погоди: температура дещо знизиться та пройдуть дощі. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, на цьому тижні в Київський області чергуватимуться періоди сонячної та дощової погоди. Сьогодні ще буде тепло, а ось в середу пройде атмосферний фронт із заходу і принесе дощі.

"Після його проходження зміняться повітряні потоки на північно-західні і температурні показники у другій половині тижня дещо знизяться. Натомість у четвер та п'ятницю знову переважатиме погода без опадів", - прогнозують синоптики.

Відео дня

Так, за їх даними, 1 листопада температура вдень знизиться до +14° та пройде дощ, а 2 листопада вдень буде не вище +12°, вночі стовпчики термометрів покажуть лише +6°. Вночі 3 листопада очікується дощ та до +4°, вдень буде близько +13°. У суботу у Києві дощитиме, але температура вночі підвищиться до +7°, а вдень потеплішає до +15°.

У Києві найближчими днями періодично дощитиме / фото Укргідрометцентр

Похолодання в Україні - прогноз

У другій половині поточного тижня похолодання очікується по всій Україні. За даними Укргідрометцентру, 2 листопада температура знизиться на 3-6 градусів. Загалом, за даними синоптиків, на цьому тижні фіксуватимуться періоди сонячної та дощової погоди, а напрямок вітру буде змінюватись.

Вас також можуть зацікавити новини: