Укргідрометцентр дав прогноз погоди на вихідні

В Україні завтра, 27 січня, буде невеликий мокрий сніг, вдень на півдні країни з дощем, в західних областях помірний сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу.

Як повідомляє Укргідрометцентр, температура протягом доби від 4° морозу до 2° тепла, вдень у південній частині та на Закарпатті 1-6° тепла.

Протягом доби 28 та вночі 29 січня в більшості областей невеликий сніг, в понеділок вдень без опадів; температура вночі 3-8° морозу, 29 січня при проясненнях до 11° морозу, вдень 0-5° морозу, у південній частині вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. На дорогах місцями ожеледиця.

Відео дня

Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-12 м/с, 27 січня у західних областях, 29 січня у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

В Карпатах часом сніг, а температура вночі 8-14° морозу, вдень 3-9° морозу.

Погода в Україні - деталі

В Україні, за попередніми прогнозами, з понеділка, 29-го січня очікується припинення опадів та сонячні прояснення, а далі очікується різке потепління. Про це повідомила синоптик Наталя Діденко.

Синоптик Гідрометцентру Наталія Птуха розповіла, що лютий почнеться з невеликих заморозків, а вже в другій половині місяця в Україні настане потепління.

За її словами, в лютому, як і в січні, буде спостерігатися перевищення середньої місячної температури повітря на 1-1, 5 градуса.

Вас також можуть зацікавити новини: