Сьогодні в Україні будуть дощі / Фото ua.depositphotos.com

8 листопада в Україні дощитиме, а у низці областей дощі будуть значними. Про це попереджають в Українському гідрометцентрі. За даними синоптиків, негода очікується сьогодні вдень.

"8 листопада вдень в Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Харківській областях значні дощі", - йдеться у попередженні.

Як зазначається, через негоду у вказаних областях оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня

Довідка УНІАН. I рівень небезпечності оголошується, коли погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища.

У п'яти областях України сьогодні опади будуть сильними / фото Укргідрометцентр

Погода 8 листопада - прогноз на сьогодні

Сьогодні, за даними Укргідрометцентру, в Україні переважатиме хмарна погода. Вдень в Україні очікуються помірні дощі, а у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Харківській областях опади будуть значними.

Вітер прогнозується переважно південно-східний з переходом в західних областях на північно-західний, 7-12 м/с. Вдень у східних та південно-східних областях подекуди пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вдень 6-11°, на сході країни - до 14°, у південній частині буде тепліше, 13-18°, а в Криму повітря прогріється аж до 21°.

Вас також можуть зацікавити новини: