Похолодання в Україні триватиме / фото pixabay.com

Тиждень в Україні почнеться похолоданням та мокрим снігом. Через прихід циклону 3 квітня періодично йтимуть дощі, у західній частині, місцями на Вінниччині та у північній частині можливий мокрий сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у своєму Телеграм-каналі.

"Температура повітря найнижчою очікується у західних областях, вдень лише 0...+3 градуси (вночі до 3 градусів морозу), хіба на Закарпатті та у Чернівецькій області +3...+7 градусів", - прогнозує вона.

На решті території України у понеділок протягом дня передбачається +5...+9 градусів, на сході та півдні буде тепліше, +8...+13, в Криму до +12...+16. 

Відео дня

У Києві понеділок очікується хмарним, дощовим, прохолодним, вдень лише до.+7 градусів. Ввечері ймовірний мокрий сніг.

"Тиждень загалом буде в Україні строкатим - переважатимуть дощі, в більшості областей очікується холодна чи свіжа погода, кому як, а ось у східній частині та на південному сході буде тепло, до +12...+18 градусів", - каже Діденко.

А вербна неділя в більшості областей України буде холодною, із рвучким вітром, додала синоптик.

Погода в Києві у квітні - прогноз на місяць

За даними світового погодного сервісу Wisemeteo, у Києві цього року квітень буде не дуже теплим. Початок другого місяця весни буде з опадами, в середині буде сухо й сонячно, температура сягатиме +16.

Лише в останні дні квітня в Києві потеплішає до +20, але це потепління зіпсують дощі.

Вас також можуть зацікавити новини: