Цього тижня в Україні очікується мокрий сніг / фото ua.depositphotos.com

На українців чекає непростий погодний тиждень. Згідно з даними Погода УНІАН, починаючи з вівторка і аж до неділі очікуються дощі, які місцями супроводжуватимуться мокрим снігом. Перша половина тижня буде відносно прохолодною, а з четверга температура почне поступово знижуватися. Ночами у низці областей вже очікується невеликий "мінус".

Після вітряних і дощових вихідних понеділок в Україні буде сухим. 13 листопада опади ненадовго покинуть нашу країну, щоб знову повернутися у вівторок. Температура в більшості областей підніметься до +8°...+11°, лише на півдні буде трохи тепліше, +12°...+13°.

13 листопада в Україні буде сухо / фото УНІАН

У вівторок, 14 листопада, дощі знову охоплять Україну, крім окремих областей на півдні та сході. На півночі похолоднішає до +6°...+9°, на решті території буде +8°...+11°, а на Закарпатті, Прикарпатті та півдні країни стовпчики термометрів покажуть +12°...+14°.

Відео дня
14 листопада в Україну знову прийдуть дощі / фото УНІАН

У середу, 15 листопада, дощі практично припиняться в центральній частині країни, в Сумській, Луганській і Запорізькій областях. Температура в більшості областей буде в межах +8°...+11° і лише на півдні традиційно буде тепліше - до +10°...+14°.

15 листопада дощі в Україні продовжаться, але їх стане менше / фото УНІАН

З четверга, 16 листопада, температура в Україні почне знижуватися. По всій країні стовпчики термометрів покажуть +5°...+9°, тільки на півдні буде +9°...+11°. Дощі продовжаться скрізь, крім більшості південних областей, а також Прикарпаття та Закарпаття.

З 16 листопада в Україні почне холоднішати / фото УНІАН

Перед вихідними, 17 листопада, в Україні стане ще прохолодніше. Вночі на півночі вже буде 0°...-1°. Вдень на півночі і північному сході повітря максимально прогріється лише до +3°...+5°. На півдні буде +7°...+10°, а на решті території очікується від +6° до +9°.

17 листопада на півночі та північному сході помітно похолодає / фото УНІАН

На вихідних в Україні стане ще холодніше. Дощі продовжаться і місцями на Лівобережжі вони переходитимуть у мокрий сніг.

Вночі температур знизиться до -2°...+3°, а вдень до кінця тижня в більшості областей похолодає до +2°...+5°, лише в окремих областях температура підніметься до +6°, а в Криму - до +8°.

18 листопада в Україні продовжаться дощі та поступове похолодання / фото УНІАН
До кінця тижня в Україні стане досить холодно / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: