Сущенко на суді у Москві / фото УНІАН

Російський адвокат Марк Фейгін, якого позбавили статусу адвоката, повідомив, що справу українського політв'язня Романа Сущенка вестиме інший спеціаліст, який ознайомлений із нею.

Про це Фейгін повідомив у коментарі Громадському.

За його словами, наразі вирішується, хто конкретно представлятиме інтереси Сущенка. «Це буде людина, якій я довіряю, це людина, знайома зі справою», — сказав він.

Відео дня

Читайте такожФейгін оскаржить рішення про позбавлення його статусу адвоката

Фейгін також заявив, що незабаром мало відбутись засідання у справі Сущенка, на якому сторона захисту мала представити докази невинуватості.

Відповідаючи на питання, чи зможе він відновити статус адвоката, Фейгін сказав, що це «практично нереально», зазначивши, що «проблема у судах».

Як повідомляв УНІАН, 24 квітня Адвокатська палата Москви позбавила статусу адвоката Фейгіна. Він є захисником українського журналіста Романа Сущенка, обвинуваченого Кремлем у шпигунстві.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков запевнив журналістів, що рішення про позбавлення Фейгіна статусу адвоката, який представляє в суді інтереси Сущенка, приймалося не в Кремлі.

25 квітня Марк Фейгін повідомив, що оскаржить рішення Ради Адвокатської палати Москви про позбавлення його статусу адвоката.