Володимир Путін на Кримському мосту / REUTERS

Росія, яка окупувала Крим, заявила, що не збирається погоджувати свої дії на території анексованого півострова ні з ким.

Про це повідомила прес-служба посольства Росії у США на своїй сторінці у Facebook.

"Вашингтон передбачувано незадоволений. Але Крим - Росія. Дозволу на будівництво транспортної інфраструктури в інтересах жителів російських регіонів ні в кого питати не будемо", - йдеться у заяві.

Відео дня

Читайте такожОкупанти запустили рух Кримським мостом (відео)

Нагадаємо, Держдеп США засудив будівництво та часткове відкриття Росією Керченського мосту між Росією та окупованим Кримом. Про це повідомила офіційний представник Державного департаменту США Гізер Нойєрт.

У Держдепі наголосили, що Крим є частиною України, а будівництво мосту відбувалося без дозволу української сторони. "Будівництво Росією Керченського мосту свідчить про постійну готовність РФ порушувати норми міжнародного права", - зазначила Нойєрт.

Як повідомляв УНІАН, церемонія відкриття транспортного переходу через Керченську протоку відбулася 15 травня. Першою мостом з Кубані в анексований Крим проїхала колона будівельної техніки на чолі з КамАЗом, яким керував президент Росії Володимир Путін.