Нещодавно президент України Петро Порошенко відвідав з томос-туром Рівне.

Під час цього візиту до глави держави  підійшла жінка Ганна Іванова, яка поскаржилася на місцевого бандита. Його звинувачують у "віджимі" майна, нападах та спробі вбивства кислотою.

Наступного дня бандита затримали, розповіли у сюжеті програми "Гроші". Йдеться про Федорчука Андрія. Преса миттєво вибухнула гучними заголовками.

Читайте такожСуддя про повторне обрання Гречківського до складу ВСП: "це підірве авторитет влади в цілому"

Журналісти програми "Гроші" завітали до Печерського суду столиці, щоб побачити, чим закінчиться гучний арешт. Сам Федорчук каже, що він не винен. Його відпустили під домашній арешт з носінням електронного носія.

"Ось так гучне затримання чоловіка із реноме кримінального авторитета, затримання за вказівкою самого президента, протрималося цілих три дні. Тож навіть піар глави держави в історії з "авторитетом" виявився невдалим", - йдеться в сюжеті.

За словами міського депутата Павла Немиша, Федорчук створив у Рівному справжнє злочинне угруповання з юристів, спортсменів та "тітушок". І буквально "захоплює" місто, полюючи на будівельників і займаючись "віджиманням" житла у людей.

26 лютого інший суд розгляне апеляцію прокуратури у справі Федорчука.

Нагадаємо, завдяки процедурі отримання томосу країна дізналася про існування найбільш закритого бізнесмена Дніпра, кримінального авторитета Олександра Петровського "Наріка".