Зеленський збирає голів правоохоронних органів для доповіді щодо розслідування справи про вбивство Шеремета / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський закликав Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції та голову СБУ зібратися для доповіді стану розслідування у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це президент написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожКоло підозрюваних у вбивстві Шеремета звузилося – Луценко

Відео дня

"Розкриття вбивства Павла Шеремета попередній Президент та правоохоронні органи називали «справою честі». Минуло 3 роки. Питань залишається більше, ніж відповідей.

23 липня прошу зібратися Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції та голову СБУ й доповісти про хід розслідування. Запрошую на зустріч журналістів", - написав Зеленський.

Довідка УНІАН. Шеремет загинув в центрі Києва вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля. Генеральний прокурор Юрій Луценко називав основною версією вбивства журналіста помсту за його професійну діяльність. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виключав, що до вбивства Шеремета може бути причетна Росія. Він також заявив, що Національна поліція готова заплатити 200 тис. грн за будь-яку інформацію, що стосується вбивства журналіста.