Коаліцію у ВР, на думку Герасимова, складатимуть три партії / фото УНІАН

У партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка розповіли про "прообраз нової коаліції" у майбутній Верховній Раді України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам після засідання підгрупи Підготовчої депутатської групи сказав новообраний депутат від "Європейської солідарності" Артур Герасимов.

Читайте такожВ партії Вакарчука пояснили причини затримки формування комітетів Ради

Відео дня

"Сьогодні ми побачили, якщо чесно, прообраз нової коаліції. І ми чітко зараз це бачимо, що це буде "Слуга народу", як на мене, "Голос" і "Батьківщина". Чому? Тому що одна справа — це політичні заяви під час ефірів, а інша справа — це коли конкретними кроками підтверджуються чи не підтверджуються певні дії", - зазначив він.

Герасимов додав, що сьогодні, коли "розподілялися монобільшістю посади серед різних фракцій, в тому числі, опозиційних, ми побачили, що деякі з них зовсім не опозиційні".

"Бачимо, що іде тісна співпраця і перерозподіл думок і всього іншого між "Слугою народу", "Голосом" та "Батьківщиною". І сьогодні ми побачили це в прийнятих попередніх рішеннях", - зауважив парламентар.

Крім того, він додав, що завтра на засіданні Підготовчої депутатської групи за ці попередні рішення відбуватиметься вже остаточне голосування.