Верховна Рада / REUTERS

Народний депутат від “Слуги народу” Давид Арахамія зазначає, що сьогодні депутати “Слуги народу” зберуться на зустріч і обговорять кадрові питання уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

Читайте також«Слуга народу» має намір відбирати мандати у нардепів-прогульників

Відео дня

На запитання про те, що сьогодні старий уряд має піти у відставку й буде призначено новий, і що декілька міністрів з попереднього уряду начебто залишаться у майбутньому його складі, зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Арахамія зазначив: “Ще невідомо, давайте не будемо рушити інтригу. Це вже через декілька годин вийде на голосування. Ми подивимось”.

“Я особисто знаю, що точно треба залишати Оксану Маркарову. Тому що у нас бюджет, вже повинні ми верстати бюджет наступного року. Вона дуже професійна людина”, - вважає Арахамія.

На запитання, чи “Слуга народу” підтримає Авакова, якщо він буде висунутий на главу МВС, депутат зауважив: “Я зараз не знаю, це буде складне питання. Я чесно кажу, що складне питання”.

Крім того, на уточнення, коли все це обговорюватиметься, Арахамія повідомив: “Ми будемо обговорювати, у нас о 12:20 засідання фракції”.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 29 серпня, депутати Верховної Ради склали присягу. На урочистому засіданні Верховної Ради України її зачитав найстарший за віком новообраний народний депутат України Юлій Іоффе.