Олександр Данилюк прокоментував обмін полоненими / фото УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк прибув до аеропорту "Київ", де журналісти очікують повернення українських полонених, яких утримували в Росії.

Читайте такожАдвокат засуджених в Україні росіян заявив, що його підзахисні залишаються в СІЗО

Як повідомляє "Громадське", на запитання, чи є інформація про те, що сьогодні в Україну прибудуть військовополонені українські моряки та політв’язні, Данилюк сказав: "Я не коментую це питання. Ми будемо коментувати, коли це відбудеться. Давайте дочекаємося самого факту. Це дуже важливе питання".

Відео дня

На уточнювальне запитання, чи відбудеться сьогодні обмін ув’язнених між Україною і Росією, він відповів: "Сподіваємося".

Візит Данилюка до аеропорту не пов'язаний з обміном полонених, секретар РНБО відправляється на зустріч зі своїм польським колегою.

Як повідомляв УНІАН, раніше новообраний генпрокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що обмін полоненими з Росією відбувся і українські політв'язні, в тому числі Сенцов, Балух, Гриб, повертаються в Україну.

За інформацією деяких ЗМІ, президент Володимир Зеленський особисто відправився в аеропорт "Жуляни", щоб зустріти в'язнів Кремля. На даний момент в аеропорту зібралися журналісти. Офіційної інформації про прибуття полонених або президента в аеропорт поки немає. Однак родичам військовополонених моряків повідомили, що вони вже прибули в Україну.