Арахамія заявив, що у наступний вівторок буде голосування за закони в другому читанні / фото УНІАН

Прийняті сьогодні Верховною Радою у першому читанні законопроекти ухвалюватимуться в цілому наступного вівторка, 17 вересня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання щодо досягнутих під час перерви у засіданні парламенту домовленостей між керівниками фракцій.

«Ми дійшли консенсусу щодо подальшого розгляду законопроектів... Ми домовилися, що парламентські традиції важливі, і тому ми будемо йти за скороченою процедурою. У нас є 7 днів фактично для того, щоб у комітетах доопрацювати, якісь слушні зауваження прийняти до уваги. І в другому читанні вже наступного тижня все те, що ми сьогодні проголосували в першому читанні, - у наступний вівторок буде проголосоване в другому читанні», - сказав Арахамія.

Відео дня

Читайте такожУ "Слузі народу" назвали "правильним кроком" ухвалення закону про імпічмент

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 10 вересня Верховна Рада ухвалила в першому читанні 5 законопроектів: про скорочення переліку видів господарської діяльності в сфері телекомунікацій, що підлягають ліцензуванню; про внесення змін до закону «Про державні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів; про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу щодо зменшення тиску на бізнес; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства (№1009) та про внесення зміни до закону "Про Вищий антикорупційний суд" (щодо початку роботи суду).