Богданець визнав свою провину і оплатив лікування / фото: facebook.com/andriy.bogdanets

Депутат Верховної Ради від фракції «Слуга народу» Андрій Богданець зізнався у своїй судимості.

Читайте такожНардеп вибачилася за скандали довкола "Слуги народу" (відео)

Подробицями інциденту він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

За його словами, інцидент стався у 2015 році, коли Богданець перебував у відпустці.

«Натрапив дорогою на людину, яка спочатку провокувала, а згодом ледь не стала винуватцем аварії за нашої спільної участі. Зупинилися, почалася лайка. Під час словесної перепалки плюнув мені в обличчя», - написав він.

У відповідь, розповідає депутат, він «один раз вдарив, не розрахувавши сили».

«Після інциденту я провину свою визнав, оплатив лікування. Мені справді шкода, що потерпілий мав проблеми зі здоров’ям після тієї нашої зустрічі», - написав він.

Нагадаємо, останнім часом фракція партії "Слуга народу" у парламенті опинилася в центрі кількох гучних скандалів. Останній пов'язаний із депутатом Романом Іванісовим. Виявилося, що він раніше судимий за зґвалтування неповнолітньої.

До цього народних депутатів Анну Скороход і Антона Полякова виключили зі складу фракції "Слуга народу". Напередодні Скороход з трибуни заявила, що її цивільного чоловіка Олексія Алякіна затримали через те, що вона не голосувала за "указом" фракції" щодо ухвалення у першому читанні законопроєкту про відкриття ринку землі.

Своєю чергою, лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що партія до затримання чоловіка політика не має жодного стосунку і заявив, що Скороход неодноразово пропонувала своїм колегам "грошову допомогу".

Ще один скандал стався з Богданом Яременком, якого викрили на листуванні з повією просто в залі під час пленарного засідання.