Разумков закрив ранкове засідання ВР / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков достроково закрив ранкове засідання парламенту, відбудеться позачергове засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики.

Як передає кореспондент УНІАН, після тривалих дискусій біля заблокованої президії з депутатами, зокрема, від “Батьківщини” та “Опозиційної платформи - За життя”, Разумков та його перший заступник Руслан Стефанчук все-таки змогли пройти до своїх робочих місць.

Читайте такожДепутати "Батьківщини" заблокували президію Ради (фото, відео)

Відео дня

Разумков оголосив, що склалася напружена ситуація і в парламенті, і поза його межами.

“Є пропозиція всіх фракцій та депутатських груп... Зараз провести позачергове засідання аграрного комітету”, - заявив спікер і закликав членів комітету зібратися на засідання.

Голова Верховної Ради додав, що на це засідання також запрошуються перший заступник і заступник голови парламенту, а також керівництво фракцій.

У зв’язку з цим Разумков достроково, на 30 хвилин раніше, закрив ранкове засідання парламенту, яке мало б завершитися о 14.00.

Спікер додав, що робота продовжиться на вечірньому засіданні о 16.00.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 17 грудня, біля парламенту кілька тисяч осіб беруть участь в акції проти ухвалення закону про продаж земель сільгосппризначення.