Володимир Зеленський / фото REUTERS

Президент України Володимир Зеленський заявив про ініціювання звільнення голів Закарпатської та Львівської ОДА Ігоря Бондаренка та Маркіяна Мальського.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час засідання Ради розвитку регіонів та громад в Києві.

«Ми знаємо, яка складна ситуація з кадровою політикою в нашій країні і які не дуже високі... м’яко кажучи, маленькі заробітні плати у багатьох чиновників на місцевому рівні, у голів обласних державних адміністрацій», - заявив він.

Відео дня

Читайте такожУ Зеленського задумались про переформатування Кабміну - ЗМІ

Президент відзначив, що «ми знаємо, що ніхто з вас (голів ОДА – УНІАН) не бере хабарів – це дуже важливий момент, а ще треба, крім цього, дуже конкретні результати, тому що саме за результатами ми можемо оцінювати роботу кожного з вас».

Глава держави, зауважив, що «в кінці цього року ми будемо оцінювати роботу кожного». «Я хочу подякувати всім, подякувати двом головам ОДА. Я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони якісь недосвідчені або нечисті на руку люди, а через те, що в цих двох областях ми не побачили жодного результату. Тому я хочу подякувати голові Закарпатської ОДА Ігорю Бондаренко і голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському», - додав президент.

Як повідомляв УНІАН, 5 липня Зеленський призначив Ігоря Бондаренка головою Закарпатської обласної державної адміністрації та Маркіяна Мальського головою Львівської ОДА.