Естонія висловила свою солідарність Україні / фото fb.ru

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу заявляє, що його країна готова підтримати міжнародне розслідування з метою з'ясування причин катастрофи українського літака компанії "Міжнародні авіалінії України", що сталася поблизу аеропорту Імам Хомейні (Тегеран).

Читайте такожКанада підтримує контакт з Україною у зв'язку з катастрофою літака в Ірані

Про це Рейнсалу повідомив у мікроблозі Twitter.

Відео дня

Глава МЗС Естонії зазначив, що провів розмову зі своїм українським колегою Вадимом Пристайком і висловив свої найглибші співчуття усім жертвам та їхнім родинам у зв'язку з авіакатастрофою.

"Естонія висловлює свою солідарність Україні і готова підтримати будь-яке міжнародне розслідування для з'ясування причин цієї трагедії", - заявив Рейнсалу.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 січня, в Ірані зазнав катастрофи літак МАУ, 167 пасажирів та 9 членів екіпажу загинули.

Літак, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, вилетів з аеропорту Тегерана о 06.10 за місцевим часом і зник з радарів через кілька хвилин після вильоту.

На борту Boeing 737 перебували 11 громадян України, зокрема дев‘ять членів екіпажу, а також 82 громадянина Ірану, 63 громадянина Канади, 10 громадян Швеції, четверо громадян Афганістану, троє громадян Німеччини і троє громадян Великої Британії.