Фото УНИАН

«Тільки політичні репресії. Мабуть, комусь не подобається хороший результат УКРОПу на місцевих виборах, який ми показали, увійшовши в 15 обласних рад, 150 міських рад, понад 200 районних рад. Можливо, хтось хоче тиснути на мене перед другим туром. Я поки не можу зрозуміти, але це можуть бути тільки політичні репресії. У Дніпропетровську йде тотальна зачистка партії», – заявив один з лідерів УКРОПу Борис Філатов в ефірі каналу«112 Україна».

Читайте такожВ СБУ поки не коментують інформацію про затримання лідера партії "УКРОП" Корбана

Він також розповів подробиці затримання глави політради партії Геннадія Корбана. «Корбана затримали на моїх очах – без пояснення причин і без єдиного документа. До нього прийшли додому і почали ламати двері. Коли я підійшов (він живе по сусідству) і запитав, що відбувається, мені повідомили, що тут шукають злочинця, який, за їх даними, знаходиться в цьому будинку. Вони зламали двері, схопили Корбана на порозі і повезли невідомо куди», – сказав Філатов.

Відео дня

Він додав, що затримання проводили близько 8 бійців «Альфи» у балаклаві і двоє слідчих ГПУ.

«Все місто набите «глушилками», весь час падає зв'язок, на кожному перехресті – «Фольксваген»з озброєними людьми і затемненими вікнами. Такого навіть при Януковичі і близько не було. Обшукують волонтерів – це вже занадто. Наступним кроком вони, мабуть, почнуть розстрілювати наших партійців», – додав народний депутат.

Філатов також повідомив, що партія розраховує на підтримку громадськості.