Фото УНИАН

Про це на засіданні Погоджувальної ради голів парламентських фракцій заявив співголова фракції «Партія «Відродження» Віктор Бондар. 

«Ви доведете країну до того, що звідси незабаром повиїжджають всі 10-15 мільйонів працездатних людей, і на цьому закінчиться ця країна! Ви хочете залишити тут порожню територію, решту 20 мільйонів населення, не здатного працювати?! Ви для кого зачищаєте цю територію? Щоб поділити її і роздати потім між сусідніми країнами? Сьогодні вся молодь тільки те й робить, що шукає спосіб, як виїхати з країни. Це, на жаль, політика, яка веде до втрати економічної незалежності», – додав нардеп. 

За словами Віктора Бондаря, уряду потрібно надати чіткий план дій на найближчі півроку та план зі зміни кадрового складу. 

Відео дня

«Треба проводити кадрове перезавантаження, брати професійних людей в кожній галузі, не дивитись, хто і під якими прапорами колись був, а дивитись на те, що люди вміють робити, і як вони довели свої професійні якості. Тоді буде порядок. А не так як сьогодні: понабирали з вулиць бозна кого, пороздавали паспорти і очікуєте, що будуть зміни!» – обурився народний депутат.