ПР готова розглянути питання декриміналізації статті, за якою судять Тимошенко, - “регіонал” Шенцев

Народний депутат України, заступник голови Партії регіонів Дмитро ШЕНЦЕВ заявляє, що ПР готова розглянути питання декриміналізації статті, за якою судять екс-прем`єр-міністра Юлію ТИМОШЕНКО.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Партії регіонів, про це він сказав, коментуючи можливість підтримки фракцією Партії регіонів у Верховній Раді декриміналізації статті 365 Кримінального кодексу України, за якою звинувачується Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Д.ШЕНЦЕВ відзначив, що ініціатива Президента України щодо декриміналізації економічних злочинів передбачає відміну кримінального покарання насамперед для підприємців і бізнесменів, аби поліпшити інвестиційний-економічний клімат в країні.

«Партія регіонів готова також розглянути можливість декриміналізації статті 365 Кримінального кодексу, за якою звинувачують Юлію ТИМОШЕНКО», - заявив Д.ШЕНЦЕВ. При цьому він додав: «Головною умовою відміни кримінального покарання за цією статтею має стати відшкодування збитків, завданих державі, зокрема – НАК «Нафтогазу України», а також сплата всіх податків до державного бюджету за скоєні злочини».

«Тільки за таких умов ми будемо готові розглядати це питання», - сказав «регіонал».