У понеділок, 17 жовтня, о 13:00 в інформаційному агентстві «Наш Продукт» відбудеться прес-конференція народного депутата України Ірини БЕРЕЖНОЇ на тему: «В Україні слід посилити законодавство із захисту тютюну і алкоголю від підробки, виконавши вимоги ВООЗ».

Відповідно до Рамкової конвенції Всесвітньої організації охорони здоров'я, Україна зобов'язалася активно боротися з незаконним оборотом тютюнових виробів. ВООЗ розробила міжнародні вимоги до систем маркування і відстежування обороту тютюнової продукції. Враховуючи, що почастішали випадки потрапляння на український ринок контрафактного алкоголю і тютюну, державний бюджет України щорічно втрачає мільярди гривень. У зв'язку з цим державі слід посилити кримінальне покарання за підробку і контрабанду даної продукції, а також налагодити повний контроль руху алкоголю і тютюну по всьому ланцюжку поставок: від виробника до споживача.

Адреса проведення прес-конференції:ІА «Наш Продукт», м. Київ, вул. Старокиївська, 10-Г, бізнес-центр «Вектор», корпус А, поверх 1.

Відео дня

Схему проїзду приведено тут.

У прес-центрі надаються послуги вільного доступу до wi-fi.

Захід транслюватиметься на веб-сайті інформагентства в режимі он-лайн.

Акредитація ЗМІ обов'язкова. При собі мати редакційне посвідчення.

Акредитація ЗМІ:

Олена УШАКОВА

моб. (050) 958-43-05

служ. +38 (044) 593-6144

е-mail: o.ushakova@ianp.com.ua